Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Εύκολη και ελαφρία συνταγή για κρέπες!!!

 Ελάφρια με τα πιο απλά υλικά!

 Εκτέλεση

Όσο ετοιμάζουμε το μείγμα αλεύρι - γάλα - αβγό και το χτυπάμε στο μιξερ, έχουμε βάλει το αντικολλητικό τηγάνι στο μάτι, στο δυνατό, χωρίς τίποτα, ούτε λάδι ούτε βούτυρο. Απλά το αφήνετε να ζεσταθεί καλά
Όταν ετοιμάσετε το μείγμα, με την κουτάλα της σούπας και ανάλογα βέβαια με το μέγεθος του τηγανιού, βάζετε ζύμη, ώστε να καλυφθεί ο πάτος του τηγανιού (να γίνει λεπτό το στρώμα).
Μόλις ροδίσει, με μια σπάτουλα ή ότι σας βολεύει την γυρίζετε από την άλλη μεριά. Αλοίφετε με nutella ή ζαμπόν τυρί ή ό,τι τραβάει η όρεξή σας, τις τυλίγετε και... καλή σας όρεξη


 Υλικά

1 φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1,5 φλυτζάνι γάλα φρέσκο
1 αβγό
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου