Αρωματικό και γρήγορο!
Εκτέλεση
Υλικά
Εκτέλεση
Βάζετε το λάδι να κάψει σε μια κατσαρόλα
και προσθέτετε τα μανιτάρια και το σκόρδο για να σοταριστούν. Μόλις
πάρουν χρώμα, προσθέτετε το ρύζι και τον άνηθο. Μόλις πιουν τα
υγρά, ρίχνετε το κρασί και το ζωμό ή το νερό. Αλατοπιπερώνετε και το
αφήνετε να βράσει σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην
κολλήσει. Λίγο πριν πιει όλα τα υγρά, προσθέστε την κρέμα
γάλακτος. Μόλις πιει όλα τα υγρά, το κατεβάζετε από τη φωτιά και
σερβίρετε μαζί με τριμμένη παρμεζάνα.
Υλικά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου